EKP-Pekkarinen Ky, Energia- ja Kiinteistöpalvelut

Yrittäjä Hannu Pekkarinen
gsm 0400 756 910
hannu.pekkarinen@
ekp-
pekkarinen.fi

Myymälä
Merilinnunkatu 27
49400 HAMINA

Myymälä avoinna sovittaessa (myös illat ja viikonloput)

 

 

Kaasuenergialaitteet
  • maakaasu- ja nestekaasuliedet kesämökille, kotiin ja ravintolakäyttöön
  • kaasujääkaapit
  • maakaasukattilat ja polttimet
  • puhallinlämmittimet työmaakopista teollisuushalliin
  • maakaasu- ja nestekaasutoimiset säteilylämmittimet
  • maakaasu- ja nestekaasutoimiset mustaputkisäteilylämmittimet
  • oheistuotteet
  • asennus- ja huoltopalvelut

Tutustu kaasulaitetarjontaamme kuvagalleriassa.

Katso myös:
Gasum Energiapalvelut Oy
Sunwind
Liesikauppa.com

Gasum Energiapalvelut Oy:n maahantuomat maakaasu ja nestekaasulaitteet teollisuudelle meiltä

Tarjoamme yksittäisten laitteiden lisäksi kokonaisratkaisut, laitekokonaisuuksineen asennettuna ja rakennettuna. Hoidamme tarvittaessa yhteydet viranomaisiin sekä muutokseen tarvittavat luvat, jolloin asiakkaanamme voitte keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne. Laitteistojen muutosten ja huoltojen aikataulutuksen sovimme joustavasti tarpeidenne mukaan, jolloin tuotannollenne aiheutuvat seisokit saadaan minimoitua. Asiakassuhteemme ei rajoitu vain yhteen toimitukseen vaan kauttamme saatte jatkossakin huolto- ja varaosapalvelut myymillemme laitteille ja laitekokonaisuuksille.

Tilalämmitykset
Tilalämmityksiin tarjoamme perinteisen keskuslämmitystekniikkaan perustuvien ratkaisujen lisäksi suoranilmalämmityksen sekä eri tyyppiset säteilijä vaihtoehdot, avosäteilijöistä, mustaputkisäteilijöihin ja hehkulinjoihin.

Laitemuutokset
Joskus on tarpeen vaihtaa energia muotoa tai muutoin päivittää järjestelmiä. Tarjoamme laajan kaasuosaamisemme käyttöönne ja haemme oikeat ratkaisut, jotta muutostyöt voidaan toteuttaa halutulla tavalla, turvallisesti ja tehokkaasti.

Poltinsäädöt, -huollot ja -asennukset
Asennamme ja huollamme erilaisiin tarpeisiin polttimet, putkistot ja putkistovarusteet, oma kokemuksemme ja hyvä yhteistyöverkostomme takaa, että saatte juuri teidän tarpeisiinne oikeanlaisen asiantuntemuksen.

Teollisuuden prosesseihin
Prosessilämmityksiin erilaisiin käyttökohteisiin tarjoamme erilaiset muutostyöt sekä laitetoimitukset. Laajan ja hyvän yhteistyöverkostomme kautta löydämme tarpeisiinne soveltuvat ratkaisut.